joi, 11 octombrie 2012

Ia biletele spre Istanbul de la Kanal D prin “Suleyman Magnificul – Sub Domnia Iubirii”

Am auzit numai lucruri bune de Turcia, în special de Instabul, Antalya și Tarkan. De curând am citit că în Istanbul sunt multe locuri de vizitat printre care: Zidurile de aparare Teodosiene, Parcul Gulhane, Podul Galata, Palatul Topkapi, Muzeul Pera. Mai sunt și altele, însă aceastea mi-au atras atenția.

Nu este ceva nou când auzi de bazarele din Istanbul. Mi-aș dori sa le pot vizita şi eu. Aş pierde ore in sir uitându-ma pe acolo. Sigur m-aş intoarce cu un magnet pentru colecţia mea de pe frigider. Nu îmi place să port aur, însă cu câteva accesorii sigur m-aş întoarce. Aaa! Să nu uit să cumpăr rahat turcesc. Şi de mirodeniile din Turcia am auzit că sunt renumite, sigur le-aş încerca!


Despre Antalya am auzit că au o mâncare foarte bună şi o privelişte de vis. Sunt sigură că mă voi îndrăgosti de meleagurile turceşti. Şi spun asta pentru că am văzut plajele Kemer şi Belek. Deja simt adierea brizei mării cum îmi mângâie faţa. De asemenea, am aflat că poţi vizita turnul Hıdırlık, Poarta lui Adrian, Turnul cu Ceas, Muzeul Kaleiçi. Sună interesant!



Kanal D îti poate aduce și ție un city break la Istanbul dacă scrii pe blog o poveste despre Turcia (detalii aici). Până atunci, dacă vrei să simți și tu atmosfera specifică Turciei, Kanal D te invită să urmărești serialul Suleyman Magnificul – Sub Domnia Iubirii, în fiecare luni și marti, de la ora 20:00″.

4 comentarii: