vineri, 26 octombrie 2012

Cateva impresii de la Digital Divas

In online se pare ca sunt mai multe femei decat barbati. Nu cred ca este un lucru rau. Este un lucru de care trebuie sa tinem cont pentru ca se pare ca publicul feminin este mare consumator de online.

Mai jos aveti o mica galerie foto cu ce s-a intamplat la eveniment:

Cuplul Cabral si Andreea Ibacka a vorbit de viata personala vs. viata progesionala. Legat de Social Media, cei doi scriu pe blogurile personale, insa cu isi impun anumite reguli. Andreea ne-a spus ca blogul ne apropie de public si ne face sa ne descoperim ca si oameni. Cu precizarea ca fiecare persoana are stilul sau de a scrie si ca in zilele noastre este important sa avem o comunitate cu care sa ne intalnim in offline si sa tinem legatura in online. Si Cabral a venit cu o completare, cum ca trebuie sa avem un stil personalizat si sa nu scriem cu cuvinte pompoase, neologisme.

La intrebarea: "Ce nu trebuie sa faci in online? Andreea a raspuns ca tot ce faci trebuie sa fie cu limite.



Stela Toderascu (Avon Products) ne-a vorbit de experienta sa din online. Nu stiam ca Avon din Romania este cea mai tare pe online din Global. Mi-a atras atentia video-ul care l-au facut cand a ajuns la 220.000 de fani pe facebook. Mai nou compania este activa si pe youtube cu tutoriale de make-up. Ca si tool-uri pentru Social Media, Avon foloseste Zelist-ul si Adwords-ul.


Madalina Uceanu a spus ca Social Media ne ajuta dincolo de aparente. In ziua de astazi din ce in ce mai multi angajatori se uita pe pagina de facebook sau pe blogul potentialului angajat. Dar si angajatul, la randul lui, cauta cu jutorul Social Media un job.


Claudia Tocila ne-a spus ca un blog poate fi mai mult decat un CV format A4. In tot ceea ce faci trebuie sa pui suflet ca lucrurile sa iasa asa cum iti doresti. Ea a fost gasita de catre angajator prin Social Media si nu a cautat ea un job anume.

Alina Constantinescu a avut o prezentare foarte draguta, Job in 24 de ore. Ea si-a pus un anunt pe blog si astfel si-a gasit un job, prin Social Media. Rezultatele au bune pentru ca a fost share-uit de multe persoane. Feeling a fost mai mare decat research-ul in sine.

Radu Ionescu a vorbit de pasiunile lui, de timp si de bani. Cu totii ne vaitam ca nu avem timp si bani pentru a ne distra si a face ceea ce ne place cel mai mult. Insa, trebuie sa stim ca totul in viata este prioritar, iar pasiunile te face mai productiv.

Diana Enciu si Alina Tanasa au agentie de PR. Ele si-au crescut business-ul cu ajutorul Social Media. Si au inceput promovarea prin Facebook. Au impreuna 3 proiecte de care sunt mandre: Absolutely Fabulous Vintage Fair, Absolutely Fabulous Magazine, Absolutely Fabulous Blog. Toate aceste proiecte au fost promovate doar online, cu un buget restrans. Eu am invatat de la ele ca trebuie sa fii o persoana pozitiva si sa te bucuri de lucrurile mici.




Andreea Retea (andressa.ro) ne-a povestit experienta ei in online. Ne-a spus ca trebuie sa fim deschisi la noi oportunitati si sa ne urmam pasiunile pentru ca doar asa devenim mai eficienti.


Sandra Clipea a cantat intr-o trupa si mai nou si-a gasit un job ca junior PR prin Social Media. De la ea am inteles ca trebuie sa fii o persoana hotarata si sa stii ce vrei ca sa reusesti in cariera.



Mi-a placut acest eveniment si sper ca pe viitor sa particip si la evenimente organizate de Manafu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu