luni, 29 octombrie 2012

Pantoful sport cu toc

Pantofii sport cu toc sunt in mare voga. Peste tot in Bucuresti am vazut noul tip de pantof sport. In zona Unirii, Universitate sau Calea Victoriei poti vedea acest tip de incaltaminte. Sunt draguti, ce-i drept! M-a pus pe ganduri si sunt tentata sa-mi iau si astfel de pantofi.

Imi place stilul sport, in special incaltamintea sport. Pentru mine cei mai comozi si usor de combinat sunt tenesii Converse, adidasii Nike, ghetele sport Reebok. Sunt foarte comozi si confortabili, mai ales toamna si primavara.



Perechea de incaltaminte din imaginea de mai sus o poti combina foarte usor cu o pereche de blugi conici si o bluza mai lejera. Pe deasupra daca afara este mai frig, iti poti pune o geaca neagra de piele sau o geaca de blugi cu capse. Astfel vei adopta un stil mai funky, mai lejer. Vinovata de acest model de incaltaminte este Isabel Marant, ceea care a adus pe piata acest tip de pantof sport cu platforma imbracata. Este interesanta ideea creatoarei trebuie sa recunoastem!

O astfel de pereche de incaltaminte te avantaja foarte mult daca nu esti foarte inalta. Si vedetele de noi si de peste hotare folosesc astfel de trucuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu