miercuri, 24 octombrie 2012

De ce prima casă în centrul Bucureștiului?

De ce prima casă în centrul Bucureștiului? În ziua de azi este greu să cumperi un apartament, garsonieră sau casă cu banii jos. Sunt din ce în ce mai multe oferte pe piață cu Credit pentru prima casă. Este mai avantajos așa și mai accesibil pentru toată lumea. Dacă vrei să stai cu chirie, prețurile sunt ridicate indiferent de zonă. Trebuie sa avem în vedere că în România avem de a face cu inflația, deci alegerea făcută nu poate fi una greșită.



Centrul Bucureștiului este o zonă în care ai acces la metrou și la majoritatea mijloacelor de transport în comun. De asemenea, în zona zero a capitalei ai multe baruri, cafenele, hoteluri, parcuri, farmacii, bănci, magazine de tot felul, băcănii, cearsonicării, muzee, bisericii și multe alte locuri interesante. Să nu uităm de zona faimoasă din Centrul Vechi, unde în weekend este full. Această zonă este în mare vogă în această perioadă.

Sunt multe avantaje pe care le aveți în cazul în care alegeți să vă cumpărați o casă în centrul Bucureștiului. Bucureștiul este plin de oportunități de care trebuie să profităm. Este păcat să nu beneficiem de paleta largă de localuri din centrul Capitalei.

4 comentarii:

  1. Inflatia... da, da inflatia e un argument de actualitate din pacate, asa ca nu pot sa nu fiu in asentiment cu articolul.
    Centru Vechi este normal sa fie aglomerat in weekend, asa este peste tot in orasele europene.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asta e tara in care traim. Centrul Vechi nu a fost mereu aglomerat, dar de cand s-au deschis o multime de pub-uri, baruri si cluburi este plin, nu mai ai aer sa respiri in aceea zona.

    RăspundețiȘtergere
  3. Viata unui om nu se invarte doar in "Centrul Vechi"(pub-uri, baruri si cluburi).
    Ofertele care sunt acum trebuie sa le si putem cumpara, chiar daca vorbim de "bani"(costul banilor este dobanda) sau de proprietati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este. Sunt avantaje si dezavantaje, depinde din ce unghi privim lucrurile.

      Ștergere