sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Este important sa-ti securizezi locuinta

Acum ceva vreme am facut un research dupa sisteme de supraveghere, m-am uitat in special dupa camera de supraveghere video ieftina. Este foarte important sa-ti securizezi bunurile atat pe interior cat si pe exterior.

Am fost foarte surprinsa pentru ca au evolua mult si aceste sisteme. Tehnlogia, din fericire, si-a pus amprenta si in acest domeniu. Am gasit camere de supraveghere care sunt mult mai compacte si care au un design modern.Mi-a fost greu sa aleg un model de camera de supraveghere pentru interior pentru ca nu stiam ce caracteristici conteaza. Dar m-am documentat si am aflat ca este important ce senzor de imagine are camera respectiva, care este dimensiunea lentilei, ce unghi de vizualizare are, care este numarul de LED-uri.


De asemenea, ceea ce mi se pare interesant este aceste camere de supraveghere pentru interior au mai multe functii, si anume:
  • Functia DNR (Digital Noise Reduction)- reduce zgomotul dintr-o inregistrare video.
  • Functia DWDR (Digital Wide Dynamic Range) - scoate in evidenta detaliile obturate din cauza diferentelor de iluminare din incapare.
  • Functia AWB Auto White Balance - calculeaza automat cantitatea ideala de alb in functie de conditiile de iluminare din locul in care ne aflam.


In ceea ce priveste instalarea camerelor de supraveghere treaba nu este atat de complicata cum pare. Este de recomandat sa apelati la serviciile unor firme care are licenta si este specializate in acest domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu