vineri, 11 octombrie 2013

Internet Mobile World - Editia 2

M-am horatat pe ultima suta de metri sa ma duc la Internet Mobile World, editia 2. Si bine am facut! :)

Am vazut ca au fost participat la acest "targ pentru tehnologie" agentii ca: Outbox, webdigital, Agile Media, Arobs Transilvania Software, CarnationGroup, Infinit Solutions Agency, Media Sat.

Am luat parte la cateva conferinte ca: Creating Human Value Online to Drive Sales (Warren Knight, Fondator Gloople), What can be measured can be done, and improved upon. How can you be incredibly SEO-Smart in a very crowded market? (Cosmin Negrescu, CEO SEO monitor), What to expect from Romanian eCommerce landscape in 2014 (Cornel Baloleanu - Product & Implementation Manager PayU, Marian Seitan - General Manager Mediapost Hit Mail, Radu Vilceanu - CEO ContentSpeed, Valentin Radu - CEO Marketizator).
Am aflat lucruri noi si interesante. Din pacate, va fi din ce in ce mai greu sa facem SEO.

Pe e-commerce exista o crestere de la an la an intre 30% - 35%. Si merg bine business-urile care au magazine online pe parte de lifestyle si produse pentru copii. In 2014 clar putem vorbi de o crestere.
Cand ne gandim la cresterea conversiei trebuie sa luam in calcul: A/B Testing, Landing page, Politica de achizitie, rata de abandon, Forumularul de comanda.

Dar sa nu uitam ca si pretul este important. Poate ca magazinul online este optimizat SEO, dar daca are preturi mari nu avea de castigat.

Dintre mediul unde emiti informatia, creatia ad si produsul propriu-zis, cel mai important este mediul.

Google va fi din ce in ce mai strict. Penguin 2.0 este cel mai nou algortim folosit de gigantul motor de cautare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu