sâmbătă, 14 mai 2011

Noaptea muzeelor


De vreo 7 ani  este noaptea muzeelor. In  aceasta noaptea de 14 mai 2011, muzeele bucureştene îşi aşteaptă vizitatorii la expoziţii, teatru, film si diverse evenimente.

Lista muzeelor din Bucuresti este mai jos:
  • Muzeul Aviatie
  • Muzeul National al Literaturii Romane
  • Muzeul National de Geologie
  • Muzeul Culturat Art Society
  • Muzeul National Cotroceni
  • Muzeul Municipiului Bucuresti
  • Muzeul National de Istorie a Romaniei
Lista completa o poti gasi aici.

Si mai nou si va fi Cimitirul Bellu muzeu. Nu stiu daca voi fi curioasa sa-l vizitez in viitorul apropiat, insa cert este ca poate fi vizitat de doritori in aceasta seara. Deci, enjoy la inghesuiala! :)


Astept impresii si pareri de la cei care au fost prin muzee! :D




2 comentarii:

  1. Noaptea Muzeeelor prilej de a vizita muzee GRATIS !!. A fost foarte frumos. Am observat in schimb o organizare slaba. Cozi infernale la muzee cunoscute precum : Muzeul e Arta , Muzeul Labirint(nou) , Observatorul Astronomic , pentru a putea admira cateva minute exponatele. Nu stiu cate persoane au apucat sa viziteze tot avand in vedere programul pe care l-au avut. Cel mai mult cred ca s-au bucurat taximetristi deorece fata de anii precedenti, anul aceasta chiar nu am observat RATB-uri sau Metrouri care sa circule cu program prelungit pentru a avea cu ce sa te intorci acasa, singura solutie fiind deci TAXIUL . Dar ca sa nu scot in evidenta doar lucrurile rele pot spune ca au fost prezente si evenimente, expozitii, muzica, filme , prezentari si f multi comercianti, intr-un cuvant - frumos-
    Muzeul Bellu, cred ca fost super tare sa il vizitezi noaptea, asta pentru cine sta bine cu inima :D ( eu una l-am admirat cat a fost ziua :) ).
    Iti urez mult succes pe acest drum pe care l-ai ales si la cat mai multe articole .
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine nu ma incanta ideea de "gratis" pentru ca stiu ca acolo va fi inghesuiala...ca doar asa e romanul invatat :D, insa mi se pare mai tare ideea de eveniment, expozitie, prezentari si chestii de genul. Cele trei muzee enumerate de tine mai sus sunt interesata si eu sa le vizitez (sper sa ajung cat de curand :) )

    Mersi de urari si te astept cu sugestii si propuneri pentru noi articole! :D

    RăspundețiȘtergere