luni, 30 decembrie 2013

Aproape ca a trecut si anul 2013

Anul 2013 a fost un an plin de experiente pentru mine. Si cu toate ca am avut parte si de lucruri bune si mai putine bune ma bucur ca am avut parte de ele...altfel imi era greu sa-mi pun gandurile cap la cap pentru acest articol.

Ce mi-a adus anul acesta? O noua prietena de care sunt tare mandra si care mi-a fost draga din prima clipa. De cand am cunoscut-o am stiut ca ne va lega o prietenie, si sper si imi doresc sa dureze o viata. Iubesc oamenii, imi place sa-mi fac noi prieteni si urasc singuratatea. Am cativa prieteni, dar am incredere mare in ei si stiu ca pe ei ma pot baza oricand.

Pe langa asta, am avut cel mai linistit Craciun din ultimii 3 ani...A fost asa frumos! Sa ai familie aproape acasa si pentru o zi sa uiti de toate griji si problemele care te apasa zilnic, este de vis...Pentru mine a fost cel mai mare cadou! Bradul frumos impodobit, mirosul de cozonac, colindele se auzeau in surdina, cadourile la locul lor, parca totul era ca pe vremea copilariei. Restul, au fost detalii.

Am fost si la evenimente ca Internet Mobile World si Future of Media unde am intalnit oameni frumosi din domeniul in care activez de mai bine de 2 ani. In 2014 imi doresc sa pot sa iau parte la si mai multe evenimente si webinarii.

Si anul aceasta am avut de lucru in domeniul marketingului online (desi nu este foarte dezvoltat in Romania). Ce mi-a dat mai multa inceredere in mine a fost faptul ca am putut sa gestionez si conturi de Adwords. Am inceput sa-mi formez o viziune din ce in ce mai larga pe parte de marketing online.Ce-mi doresc pentru 2014? Sunt multe lucruri care imi vin acum in minte.
Sa fiu sanatoasa si mai activa decat am fost in 2013. Sa am putere de munca si sa nu ma dau batuta, indiferent de situatie. Sa cred mai mult in visurile mele.

Imi doresc sa am parte de proiecte frumoase. Am avut destule provocari in anul ce aproape a trecut...sunt curioasa ce ma asteapta in 2014. :)
Un alt lucru, care cred ca este un "must have" pe parte de blogging, este sa mut acest blog pe wordpress si sa ii iau domeniu .ro. Vreau sa ma ambitionez sa-mi iau Certificarea pentru Google Adwords.

Cu siguranta noul an imi va aduce multe bucurii si impliniri.

Tu ce-ti doresti sa-ti aduca noul an?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu