duminică, 13 mai 2012

Impresii de la targurile de joburi din 2012

Perioada targurilor de joburi de anul acesta s-a incheiat. Anul acesta ca si ceilalti ani, au organizate targuri de joburi: Angajatorii de Top, PR&Ad Fair si eJobs Expo . Acestea sunt cele mai mari si cele mai cunoscute targuri de acest fel.

Angajatorii de TOP a avut loc pe 30-31 martie la Sala Palatului si au fost prezente companii ca: Microsoft, Stefanini, Accenture, Genpact, Wipro, Romtelecom, Orange si multi alti. A fost foarte aglomerat. Nu aveai loc sa arunci un an. Toate standurile angajatorilor au fost luate cu asalt de studenti, proaspat absolventi si chiar de oameni cu experienta vasta in diferite domenii. A fost un targ bine organizat si a avut o campanie de promavare bine pusa la punct.

PR&Ad Fair este targul unde putea sa- ti gasesti intershipuri si joburi la agentii de PR si adverting. Au fost prezente agentii ca: Saatchi&Saatchi PR, Creative Ideas, The Public Advisors, Pastel. Acestea au fost agentiile care mi-au atras atentia. Au mai fost si altele insa mie acestea mi-au facut cu ochiul.

eJobs Expo a avut loc pe 11-12 mai la Romexpo. Au fost prezente multe companii (Cosmote, Danone, Generali, Netbrigde, HP, Coca-Cola, etc. ), dar oferta mi s-a parut destul de slaba. Erau joburi pentru studenti fara experienta sau pentru seniori cu peste 5 ani de experienta. Un om ca mine care are 1-2 ani de experienta mai greu sa-ti gasesti ceva. Bineinteles ca domeniile de activitate difera, insa nu am fost impresionata de acest targ, si implicit nici de organizarea acestuia.

La anul sa speram ca vor fi mai multe joburi si targurile de profil vor avea si mai multe oferte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu