sâmbătă, 26 mai 2012

Cum poti cuceri o femeie

Pentru barbati stiu ca acest subiect este delicat, insa nu este chiar asa de complicat cum pare. Dar cand un barbat este cu adevarat interesat de o femeie va incerca sa o cucereasca. El o va aborda direct sau va incerca sa afle informatii despre aceasta, si apoi sa actioneze. Nu este atat de dificil daca afli cate ceva despre tipa respectiva, care sunt hobby-urile ei sau ceea ce ii place sa faca in timpul liber.

Oricarei femei ii plac florile. Mi-e greu sa cred sa cred ca exista vreo femeie careia sa nu ii placa sa primeasca flori de la barbati.

Din pacate, in ziua de azi barbatul a uitat sa acorde prioritate femeii. A uitat cum este sa platesti o nota de plata sau sa conduci o domnisoara/doamna pana acasa, dupa ce au iesit in oras. Sunt detalii care conteaza!



De asemenea, femeii ii plac glumele, gesturile care o face sa se simta importanta. Are nevoie de un barbat care sa ii confere protectie, sa fie amabil, grijuliu si atent. Cand spun atent nu ma refer ca barbatul sa-si aduca aminte de ziua de nastere sau onomastica, ci sa o surprinda mereu cu ceva nou sau, de ce nu, sa ii faca mici surprize din cand in cand. De exemplu, cand vine de la munca sa ii ofere o floare, si nu trebuie neaparat sa fie 8 martie ca sa faca acest gest.

Femeia se simte in siguranta atunci barbatul lupta pentru ea. Orice femeie are nevoie de un barbat puternic si descurcaret.

Este important ca barbatul sa ii confere incredere. Sa-l vada ca este sigur pe el si nu se va schimba dupa cum bate vantul. Barbatul trebuie sa stie ce vrea si ce isi doreste de la viata, trebuie sa aibe coloana vertebrala.


Sper ca acest articol sa fie un bun indrumator pentru majoritatea barbatilor. Astept cu drag completarii din partea femeilor si comentarii din partea barbatilor. :)

3 comentarii:

  1. Adevar graiesti :). Mai greu gasesti o persoana care sa te faca fericita in fiecare zi. Multi s-au schimbat ca si femeile de altfel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Sabina, difera mentalitatea, stilul de viata si educatia de la persoana la persoana. Cred ca este important ca amandoi sa fie in aceiasi directie si pe aceiasi unda.

    RăspundețiȘtergere
  3. In mare parte aveți dreptate,dar majoritatea "băieților buni" ajung in zona prieteniei.Faptul ca sunt atenți la nevoile femeilor,sunt întotdeauna dedicati lor încercând sa le surprinda plăcut de fiecare data,sa le facă sa se simtă iubite oferindu-le atenție chiar nu contează pentru ele.Le oferă mai multe șanse unora care nu le respecta,nu sunt sinceri si nu fac nimic frumos pentru ele,inselandu-le încrederea(ieșind cu mai multe fete) si desconsiderandu-le întotdeauna,iar băieților amabili,grijulii,surprinzatori,nu le oferă nici o șansa spunandul-le " ar trebui sa ramanem amici" .Ramane la latitudinea fiecăruia sa tragă concluziile.

    RăspundețiȘtergere