vineri, 2 martie 2012

Luna tuturor femeilor

A trecut si Valentine`s Day si Dragobetele si a venit luna femeii. Zic luna femeii si nu ziua femeii pentru ca imi place sa cred ca toata aceasta este dediacata luna sexului frumos. In aceasta luna, femeia trebuie sa fie in centrul atentiei. Macar o luna pe an!

In luna februarie cu ocazia zilelor Indragostitilor au fost diverse targuri si concerte. Cel mai tare concert a fost cel de la Sala Polivalenta cu ocazia lansarii albumul "Love Affair" semnata Holograf. Cel mai frumos moment al serii a fost cand multimea de inimioare au zburat in aer. Nu este greu sa devii dependent de versurile lor.Dar a venit luna martie in care vor fi multe evenimente, targuri si concerte. De exemplu, pana pe 11 martie barbatii pot vizita "Targul pentru femei, pe bani barbatilor" din Centrul Comercial Sun Plaza, de unde pot cumpara martisoare care mai de care colorate si originale.

O alta varianta e sa te duci la Sala Dalles unde este targul "Festivalul Primaverii" deschis pana pe 8 martie. Daca stii ca ii plac bijuterii din pietre pretioase si semipretioase atunci trebuie sa ajungi pana pe 4 martie la "Geo-Expo Martisor" de la Muzeul de Geologie.
Sau iti poti surprinde persoana iubita cu concertul celor de la Directia 5, care va avea loc pe 10 martie la Crystal Palace. 

Daca nu ai timp sau nu iti permiti, atunci un buchet cu flori te va salva! Cu el niciodata nu vei da gres si cu siguranta iti va aprecia gestul! Pana la urma conteaza daca esti alaturi de ea.

Sper ca acesta este un articol din care barbatii se pot inspira in cazul in care sunt in pana de idei. Spor la cumparaturi! Enjoy! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu