vineri, 3 februarie 2012

Previziuni PPC si SEO pentru 2012

Vineri, 27 ianuarie 2012, a fost cea de-a 48 editie a evenimentului "Lumea SEO PPC". Este a doua editie la care ajung si eu. I-am urmarit inca de anul trecut si au avut subiecte care mai de care mai interesante.

De aceasta data au fost invitati: Marius Lazarescu (Specialist Adwords si Manager Today`s) si Horia Neagu (Specialist SEO).

Marius Lazarescu ne-a vorbit de previziunile si tendintele in 2012 legate de PPC. A pus accent pe 3 lucruri: impression share, sitelinks si phone extensions. Fiecare vrea sa obtina cea mai mare parte din placinta. Dar pentru aceasta trebuie sa ne cunoastem concurentii si sa stim sa actionam.




Iar Horia Neagu (SEO Wolf) ne-a povestit mai multe lucruri legate de previziunile SEO pentru anul 2012. Interesant a fost ca a pus accent pe Google Panda. Inca din 2011, Google a imbunatatit algoritmul motorului de cautare, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Un lucru interesant este ca Social Media ne va ajuta in SEO. Este important sa fim cat se poate de activi in retele de socializare binecunoscute, sa postam video-uri pe youtube si sa nu uitam de continutul de pe blog pentru ca nu degeaba se spune ca "content is the king".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu