sâmbătă, 3 decembrie 2011

Târguri pentru Moş Nicolae şi Moş Crăciun

A venit luna cadourilor, luna în care nu doar cei mici se bucura. În această lună trebuie să fim mai buni, mai generosi, mai inţelegatori, mai rabdători şi nu în ultimul rând mai darnici.

Îmi place să primesc cadouri, dar şi să dăruiesc. Dar nu stiu dacă există om căruia să nu îi placă cadourile şi suprizele. De aceea m-am gândit să fac o listă cu târgurile din această perioada:

1. Târgul de la Romexpo de Crăciun are loc până pe 4 decembrie. Acolo vei găsi 3 saloane, respectiv Salonul de Crăciun, Salonul de Cadouri şi Salonul de Decoraţiuni. Este locul de unde poţi alege un cadoul pentru persoanele apropiate.

2.  Târgul de Crăciun de la Dalles. Ca în fiecare an, la Sala Dalles se organizează acest târg, unde poţi găsi anul acesta globuri pictate manual, obiecte decorative specifice Crăciunului, cosmetice bio, muzică, cărţi. Târgul va fi deschis în perioada 2-24 decembrie, între 10:00-20:00.


3. Expozitia GreeFair este un eveniment de artă handmate şi surprize de Sărbători. Dacă eşti mai nonconfomist şi vrei să dăruieşti un cadou mai original eşti asteptat la acest eveniment sâmbătă 3 şi 17 decembrie şi duminică 4 şi 18 decembrie, între orele 10:00-18:00.

4. "Vine Moşul în Obor" este tot un târg pentru Sărbătorile de iarnă, unde poţi găsi cadouri speciale, turtă dulce, produse tradiţionale si degustări, concert de colinde, articole de artizanat.

Locuri sunt de vizitat, bani şi timp să fie din belşug pentru toată lumea! :)


2 comentarii:

  1. Vin sarbatorile...vin sarbatorile :D. Multumesc pentru info.
    Mare dreptate ai cu " bani si timp sa fie din belsug!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, cele mai frumoase sunt Sarbatorile. Cu placere si multumesc ca imi citesti blogul :)

    RăspundețiȘtergere