miercuri, 7 decembrie 2011

Idei de cadouri de Crăciun pentru ea

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi. Cu toţii suntem în goană după cadouri. Adesea am auzit din gura barbaţilor că "femeile sunt complicate" şi de aceea m-am gândit că acest articol îi va ajuta în alegerea unui cadou potrivit pentru soţie, prietenă, mamă, soră sau amică. Nu cred că este atât de greu de ales un cadou pentru persoană dragă atât timp cât îi cunoaştem preferinţele, gusturile şi hobby-urile.

Mai jos este o mică listă pentru inspiraţie:

1. Bijuterii
Nu cred ca există femeie căreia să nu îi placă bijuteriile, fie că sunt din aur sau din argint. Află ce îi place să poarte şi care este genul ei şi atunci lucrurile se vor simplifica. Nu vei da greş dacă vei alege să cumperi un set de cercei şi lănţisor, sau cercei şi brăţară!

2. Accesorii
Pe lângă genţi şi pantofi, femeile îşi asortează şi accesoriile (ceas, eşarfă, manuşi, curea sau portofel). Dacă bugetul este limitat, atunci te vei putea încadra să dăruieşti un astfel de cadou. Fi atent la model şi la culoarea preferată a persoanei căreia vrei să îi faci o surpriză!

3. Gadget-uri
Femeile nu sunt atât de pasionate ca barbaţii de tehnologie. Cu toate astea vor şi ele să fie în rând cu lumea şi să butoneze un smartphone sau să citească un anunţ după o tabletă. Dacă bugetul îţi permite, atunci ii vei face o mare bucurie iubitei. Poţi să cumperi şi o ramă digitală în care va pune pozele cu cei apropiaţi, dacă îţi este o prietenă bună. Sigur te vei numara şi tu printre ei!

4. Spa
Dacă îi vei oferi persoanei dragi câteva sedinţe de masaj sigur te va îndrăgi şi mai tare. Câteva ore de relaxare în ziua de astăzi sunt binevenite! Deci ia în calcul şi acest lucru.

5. Decoraţiuni de Crăciun
Fie ca este vorba de un suport de lumânări sau o simplă decoraţiune sub formă de om de zăpadă, nu vei da greş în cazul în care nu ştii foarte multe de persoana căreia trebuie să îi faci un cadou de Crăciun. Este cel mai accesibil cadou şi la îndemana oricui!




Ştiu că misiunea de Moş Crăciun nu este una simplă, însă nici femeile nu sunt aşa de complicate, trebuie doar să ştii ce îi place sau de ce are nevoie.

Sunt sigură că multe dintre voi vă regăsiţi în această listă, dragelor! :)

Dacă am omis ceva, chiar vă rog să completaţi această listă. Vă aştept cu drag comentariile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu