duminică, 24 iulie 2011

Femeia si universul ei

Ce este femeia? Printre nenumaratele definitii pe care i le poti atribui, femeia inainte de toate este o fiinta unica. Exista numeroase citate despre femeii...insa mi-au atras atentia niste versuri intelepte:

"Femeia e un alfabet
Pe care il inveti incet
Si-l uiti - desi nu-ti prea convine
Exact cand il cunosti mai bine."Dar eu sustin cu tarie ce am tot spus...Pe femeie trebuie sa o iubesti, nu sa o intelegi...

Cu timpul, femeia pe langa ca este mama, sotie a ajuns sa fie si o persoana careia sa ii placa sa fie independenta. Sa nu mai depinda de nimeni....sa se intretina singura si sa fie stapana pe situatie. Femeia nu mai este casnica cum era odata, acum femeia este descurcareata si are o cariera de succes.

Dar un lucru este clar: Dumnezeu a creat FEMEIA. Este o fiinta atat de delicata, insa atat de puternica. Zambeste cand vrea sa planga, plange cand e fericita. Nu accepta un "nu" cand stie ca poate fi "da". Nu se da batuta, incearca sa gaseasca solutii atunci cand stie ca sunt situatii in care trebuie sa lupte.

Nu spun vorbe din carti, incerc doar sa descriu realitatea. Am prietene si vad la fiecare cate ceva din cate am povestit mai sus. Desigur, sunt lucruri in care ma regasesc si eu...oricat as vrea nu pot fi obiectiva 100% la un astfel de subiect...

Sunt atatea de spus despre femeie...ca uneori cred ca s-ar putea scrie o carte despre acest subiect. (aviz amatorilor :) )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu